ЗА DANCE WITH ME

Каква е идеята на сайта?

DanceWithMe е сайт, чиято основна цел е да помага на хората, занимаващи се с танци (и по някаква причина останали без или търсещи за първи път партньор), да намерят възможно най-бързо най-подхощия за тях кавалер, съответно - най-подходящата дама. Сайтът предлага на регистрираните си потребители възможност да въведат както своята лична информация, така и такава, касаеща техния танцов опит. Веднъж регистрирани, те имат възможността да използват системата за търсене, за да намерят най-подходящия за тях партньор, определяйки сами критериите за търсене

 

Регистрацията безплатна ли е?

Да, напълно. Притежаването на профил в рамките на сайта не обвързва финансово никого. Въпреки че това налага известни ограничения, то е направено с идеята да улесни и бездруго сложното положение, в което се намира всеки танцьор, изпаднал в положението да си търси партньор. И тъй като се предполага, че желаещите да се занимават с този вид изкуство вече са вложили и са изхарчили достатъчно финансови средства в това си начинание, то това е и причината този сайт да е безплатен.

 

Има ли ограничения за ползване на сайта?

Не. Единственото, което трябва да се съблюдава, са Правилата за ползване на сайта, с които трябва да сте запознати и съгласни, когато се регистрирате в системата. След като завършите регистрацията си, ще имате достъп до помощната страница, на която ще откриете отговорите на някои често задавани въпроси. Ако имате нужда от допълнителна помощ, винаги можете да използвате формата за контакт с администратор.

 

Регистрирах се, но не получих e-mail. Какво да правя?

Ако регистрацията е преминала успешно и сте получили съобщение, че е изпратен такъв e-mail, изчакайте известно време и проверете пощата си отново. Ако сте сигурни, че сте чакали достатъчно дълго (поне час), а e-mail-ът още не е пристигнал, използвайте формата за контакт с администратор, за да сигнализирате за проблема. В съобщението посочете потребителското име, с което сте се опитали да се регистрирате, както и електронната си поща - за обратна връзка.